Madlavning

Børnene skal have noget at spise, og her er der to typer af opgaver:

  • Madlavning til alle-øvere. Man mødes på disse datoer: 22/8 – 24/10 ( ca. 4-5 timer) samt en kort dag hvor vi laver snacks d. 16/11 ( ca 2 timer). Her laver man i fællesskab mad til alle børnene – og spiser selv med.  Lokalitet kommer.
  • Madlavning hjemme. Man melder sig til en ret, laver den hjemme, og afleverer den efter aftale. Man gemmer bonner, og får sine udgifter refunderet. Sørg for at købe ind i fx Netto eller Aldi – så strækker pengene længere. Datoerne er : 18/11 -19/11 Aflevering kl. 11:00 og til festen d.2/12 Aflevering kl. 15:30
  • Madlavning til festaften. Udfyld doodlen – man må gerne laver mere end en ret. Der er 34 opgaver i alt.

    Falafler – 6
    Tzatziki  – 4
    Vitello tournado – Gitte
    Bagt Laks/fisk kold – med grov tomatsalsa – Gitte
    Marineret kylling – Gitte
    Pasta med grønpesto og ost – Gitte
    Kartoffelsalat – 3
    Grov blomkålssalat med hytteost – 4
    Chokolademuffins  – 10
    40 grove Boller efter egen opskrift – 7

    => Der står i det øverst felt hvor mange der skal bruges til de forskellige opgaver og står der 2 og der allerede er 2 der har sat et kryds kan man ikke vælge denne opgave.
    => Boner afleveres til mig når I aflevere maden – Navn og konto nr bag på bonen
    => Der skal købes ind i Netto eller andet lavprissupermarked – ALTSÅ ikke IRMA – det er dobbelt så dyrt. Vi overfører pengene via konto nr. ikke mobilepay.
    => Man transporterer maden i egne fade, men det bliver hældt over i et alufad ved afleveringen – pynt ikke retten hjemmefra.
    => Der følger opskrifter med og man laver 1 gang opskriften pr. opgave man påtager sig. OPSKRIFTERNE SKAL FØLGES da tingene skal kunne blandes sammen.
    => Dem der vælger brød laver 40 grove boller efter egen opskrift.
    => Afleveres d. 2/12 kl. 15:30 – 16:00 i Mantziusgården IKKE FØR OG IKKE EFTER dette er ret vigtigt da jeg ikke kan tage imod maden. Man kan ikke stille det i baren.

Koordinator er Gitte Rostrup Tlf : 5124 4164

Opskrifterne til de retter, man laver hjemme, kommer pr mail og kan også findes her.

Øveweek-end sandwich

Limenas Festmenu 2017